Nije bilo prijatno izgubiti deset golova od Rapida u Bukureštu, ali rukometašice Budućnost Bemaxa mogle bi utisak da poprave na novom gostovanju u Francuskoj sa Mecom. Prije svega odbranbeno, gdje su podbacile. Bez energije i odlučnosti protiv snažnog protivnika ,,plave” nijesu mogle puno u 10. kolu Lige šampiona.

- Najlošije izdanje u odbrani. Možda je kolektivno odbranbeno bio loš dan. Bez utakmica smo od 17. decembra prošle godine, pratile su nas povrede, bolesti, odsustva… Nijesmo se mogle uklopiti na treninzima, samim tim možda je i zbog toga onako sve bilo. Ne vidim drugi razlog. Jer, do sada je odbrana bila nešto što nas je krasilo - kazala je Nataša Ćorović.

,,Plave” su osigurale osminu finala, bezbrižne su za posljednja četiri kola, a sa pete pozicije gledaju završetak grupne faze. Imaju pet bodova više od šestoplasiranog norveškog Storhamara. Ali, ne žele da stanu na devet bodova. Žele i utisak da poprave, prvo u Mecu, a onda i sa Lokomotivom kod kuće…

- Biće mnogo teško u Francuskoj, ali sam sigurna da ćemo odigrati drugačije, odnosno bolje. Prije svega  agresivnije sa mnogo više faulova. Nadam se da će napad funkcionisati kao i do sada. Sigurna sam da nećemo ponoviti izdanje iz Rumunije.

Mlada podgorička ekipa je napravila iskorak u dosadašnjem dijelu LŠ. Kod mnogih je evidentan napredak u oba smjera, što je satisfakcija za ekipu, ali i za reprezentaciju.

- Prije svega krasi nas zajedništvo. Dobar smo kolektiv, kvalitetno radimo što se i vidi. Znači nam ova sezona - jasna je Ćorović.

Prokomentarisala je Nataša generalno nepredvidljivu LŠ.

- Zanimljiva je, eto ne znamo ni ko će nas sačekati u osmini finala. Mislim da treba samo da se fokusiramo na našu igru. Cilj je ostvaren i sve što treba da radimo je da se posvetimo završnim borbama - istakla je prvotimka podgoričke ekipe.

 

Pratite nas!