- Malo je falilo. Imali smo onoliku razliku protiv onakvog protvnika, sve u svojim rukama, bili smo pravi tim na terenu i duhom i igrom. Ali...

U finišu smo stali. Padovi su nam se dešavali i sa Brestom, Savehofom i Krimom. Mi smo se borile, a do određenog momenta disciplina je bila na nivou i dovela nas je do odličnog rezultata - kazala je Tatjana Brnović nakon poraza ,,plavih” od Đera u derbiju kola glavne faze Lige šampiona.

Budućnost zna kako može do završnice.

- To smo mi, kakvi bi trebali da budemo, ali pad, odnosno oscilacije moramo da eliminišemo - jasna je Brnović.
Svaki duel bio je težak za Budućnost. Rotacija i svježina gostujućeg tima u finišu je presudila.

- Svaki duel, sa bilo kojom od njih, nas je iscrpio i uzimao dosta energije. Vidjelo se da su igračice Đera fizički spremne i jake, jednostavno ne osjećaju umor jer ih ima puno. Za njih utakmica ne traje 60, već 30 minuta, jedna ako se i malo umori, mijenja je druga i tako u nedogled. Ta njihova rotacija je presudila, odnosno svježina u ključnim momentima. Oftedal je ušla pri kraju, odradila to što je trebala da odradi. Dobro su raspodjelili snagu, mislim, nije ni to opravdanje jer smo imale šest razlike, ali, ipak, ovo je poraz iz kojeg smo izašle sa najpozitivnijim osjećajem - poručila je Brnović.

Podgoričke rukometašice u subotu sa Krimom u Ljubljani završavaju glavnu rundu Lige šampiona. Čekaju protivnika za april, u igri su Rostov i Esbjerg.