Iz sata u sat stižu nove informacije o zaraženim koronavirusom, o otkazivanju takmičenja...

Španski drugoligaš Trops Malaga je objavio da su još dvojica rukometaša tog tima zaražena.

Prije dva dana je objavljeno da dvojica imaju COVID-19, a da su još sedmorica u karantinu, od kojih su sada dvojica zaražena.

Među njima, kako saznajemo, nije Cetinjanin Novica Rudović.

Kraljevski rukometni savez Španije je otkazao sve domaće utakmice do 23. marta, a naložio je da se međunarodni mečevi igraju bez publike.

To se odnosi na olimpijske kvalifikacije za žene, koje će se od 20. do 22. marta održati u Liriji, blizu Valensije, kao i duele Ademar Leon - Nant i La Rioha - Tatabanja 21. marta u EHF kupu.

Francuzi su otkazali finalni turnir Kupa za rukometaše, koji je trebalo da se održi ovog vikenda u Le Manu.

I Njemci su otkazali utakmice Bundeslige za žene i Cvajte za muškarce, a u ponedjeljak će se odlučiti šta će biti sa najjačom ligom na svijetu, jer je prvi naredni meč zakazan za sljedeći četvrtak.

Danska je otkazala prijateljske utakmice sa rukometašicama Brazilom, u kojima je na klupi trebalo da debituje trener Esbjerga, Jesper Jensen. Uzgred, u narednih 14 dana neće biti utakmica u ligama.

U Poljskoj su sve lige ubustavljene, a u ostatku Evrope zasada je uglavnom kao mjera donijeto igranje bez publike. Moguće je da će sva takmičenja brzo biti prekinuta.

Pratite nas!