Najtrofejniji crnogorski klub i jedna od najuspješnijih crnogorskih kompanija nastavljaju saradnju – „Bemax“ će i u naredne tri sezone biti generalni spoznor Ženskog rukometnog kluba Budućnost.

Ugovor o generalnom sponzorstvu u prostorijama kluba, potpisali su predsjednica Budućnosti Radmila Petrović i izvršni direktor kompanije „Bemax“ Miladin Mijajlović, što predstavlja nastavak uspješne saradnje, nakon što je naš klub prošlog ljeta, prvi put nakon sezone 2009/10 u svom nazivu dobio i ime generalnog sponzora.

Petrović je istakla da je podrška kompanije „Bemax“ od izuzetnog značaja, kako bi Budućnost nastavila da stvara šampionke i bude najbolji predstavnik grada i države na međunarodnoj sceni.

- U ime ŽRK Budućnost želim da iskažem veliku zahvalnost kompaniji „Bemax“ koja je nastavila da podržava ovaj klub kad je najteže! I ne samo nas, nego i mnoge druge sportske kolektive i pojedince, što je za svaku pohvalu! Produžili smo saradnju na tri godine i slobodno mogu da kažem da je ovo veliki dan za naš klub, jer se posljednjih par godina borimo sa raznim problemima. Stoga, ne mogu da sakrijem sreću što ćemo nastaviti da stvaramo nove šampionke i buduće repezentativke! Vjerujem da će zadovoljstvo biti obostrano i da ćemo naš klub zajedno sa našim sponzorima uspješno predstavljati na evropskoj sceni! I da ćemo biti ponos našeg grada i države, kao što smo uvijek i bili, kazala je Petrović.

„Bemax“ već duži niz godina aktivno učestvuje u brojnim projektima kojima se pruža podrška sportu, kako pojedinačno, tako i klubovima, sa namjerom da se promoviše sport među mladima kao bitan faktor za razvoj pojedinaca i društva u cjelini.

@lukas__photography

 

 

Pratite nas!