Rukometni savez Crne Gore od danas ima novu zvaničnu web stranicu. Novi sajt koji je uradila agencija „Margor“ iz Podgorice ima moderan dizajn, te olakšan svim pristup svim podacima za sve posjetioce koji žele da se informišu o najnovijim aktuelnostima.

Na sajtu će biti dostupne vijesti o aktivnostima reprezentativnih selekcija, takmičenjima pod okriljem Saveza, odluke o delegiranju službenih lica, bilteni, rezultati, tabele i rasporedi nacionalnih prvenstava, kao i kalendar takmičenja reprezentativnih selekcija. Timska i individualna statistika će upotpuniti informacije koje su od značaja kako za ljubitelje rukometa, tako i za medije koje prate nacionalna prvenstva. 

Sve informacije o Savezu, kao što su istorijat, osvajači trofeja, podaci o rukovodstvu, te pravnim aktima Saveza i adresari klubova, takođe, su dostupne na novom sajtu.

Novina je posebna kategorija licence u kojoj će biti dostupni podaci o klubovima, te njihovim sastavima i članovima stručnog štaba.

 Posjetioci će na sajtu imati i pristup foto galeriji u kojoj će biti fotografije sa svih aktivnosti koje organizuje Savez, utakmica reprezenativnih selekcija i nacionalnih takmičenja.

 

Pratite nas!