Đorđina Gugolj je pet golova za Tivat u remiju na gostovanju Feniksu (18:18) postigla od 41. minuta. Uz to je i uspješno asistirala.

Rukometašica ekipe koja je polako i planski iz Druge stigla u Prvu ligu, bila je hrabra i odlučna i šutevima, iako je u 1. poluvremenu bila bez većeg i konkretnog učinka. Do odmora je pokrivala krilnu poziciju, a od 2. poluvremena sa svog mjesta - lijevog beka, bila je uspješnija.

Upravo je djevojka, koja je iz Herceg Novog stigla u Tivat, MVP 11. kola SBbet Prve lige.

- Mogle smo i do pobjede, koja nam je izmakla. Kao da smo se prepale. Ali, meč je bio zanimljiv. Mislim da smo se u drugom dijelu znatno podigle, odradile smo u pauzi jake, bazične pripreme, napredak se vidi, nadam se da ćemo tako da nastavimo.

Cilj Tivćanki je da sačuvaju elitni status.

- To je primarni cilj i želimo što bolje da se plasiramo.

Prvotimka Tivta možda je i malo kasnije (sa 13 godina) počela da se bavi rukometom. Nastupala je za Maestral. Kaže da je od najranijih godina zavoljela i gledala samo rukomet.

- Tivat je drugi klub za koji nastupam. Stigla sam 2017. godine i srećna sam što sam sa ekipom stigla do elite, što je bio cilj. Put je bio dug, ali klub je uspio da se kroz sezone polako podiže i na kraju dođe do Prve lige. Zaista bih voljela sa klubom da ostvarim dobar rezultat u ovoj sezoni.

Na treninzima je redovna, putuje iz Herceg Novog, što joj teško ne pada. Voli da radi, a ima za cilj da se oslobodi kočnica.

- Možda je to jedina prepreka da se pokažem u još boljem izdanju.

Kaže da je u ekipi familijarni odnos, što je bitno za konačan rezultat.

- Složne smo, privatno smo u dobrim odnosima, što se vidi na terenu.      

Pratite nas!