Ovih dana vode se žestoke polemike između crnogorskih klubova zbog odluke da se Lovćen proglasi za prvaka.

Partizan je čak prozvao i klub iz istog grada, ŽRK Tivat, a Lovćen ga je branio.

Stigao je i odgovor od novog prvoligaša u ženskoj konkurenciji.

„Umjesto čestitke damama i stručnom timu za ulazak u Prvu ligu, ovih dana ime ŽRK Tivat se koristi u međusobnim prepucavanjima izmedju RK Lovćen i RK Partizan”.

„Ovim želimo da skrenemo pažnju pomenutim klubovima na krajnje nesportsko i nekorektno postupanje. Iako smo mnogo mlađi po sportskom stažu, smatramo da je postupak pomenutih klubova neprofesionalan i nesportski”.

„Nemamo namjeru da učestvujemo u pomenutim raspravama između muških rukometnih klubova, već im ukazujemo na sljedeće - odluke ŽRK Tivat po pitanju pokretanja inicijative za proširenje lige su stvar kluba. Kao registrovana sportska organizacija, imamo sva prava kao i pomenuta dva muška rukometna kluba. Za sva pitanja vezana za inicijativu, molimo navedene klubove, da se ukoliko imaju bilo kakvu nedoumicu lično obrate predsjedniku i stručnom timu ŽRK Tivat”.

„O našem uspjehu i popularnosti, koja je takođe bila predmet verbalne prepirke između navedenih klubova, ne želimo komentarisati. O navedenom dovoljno govore postignuti rezultati, naša publika, naši Tivćani bez kojih ne bismo bili tu gdje jesmo, prijatelji kluba i brojni sponzori”, piše u saopštenju ŽRK Tivat.

Pratite nas!