Nema predaje, borićemo se do kraja, ne odustajemo od Prve lige - poručio je Đorđo Peruničić trener rukometašica Tivta, koje su jesenji dio sezone, kao i Nikšić, završile bez poraza - devet pobjeda i remi.

Tivćanke su od prošle sedmice u bazičnom treningu.

- Naredne sedmice odigraćemo prijateljski meč sa ekipom Budućnosti koju vodi trener Ivan Terzić. Nakon toga smo planirali u Trebinju sa Leotarom još dvije, do Kupa i meča sa Beranama imaćemo dovoljan broj provjera. U Kupu nam je cilj da idemo što dalje, a ako prođemo Berane, u četvrtfinalu kod kuće ćemo igrati sa starim dužnicima, ekipom Feniksa.

Trener ŽRK Tivta i igrač Partizana, smatra da je sjajan odnos među igračicama bio presudan za rezultat koji, objektivno, u jesenjem dijelu sezone, nije bio realan.

- Nijesmo očekivali. Cilj je bio da iz utakmice u utakmicu napredujemo i da se sa Nikšićem i Barom borimo za prvo mjesto. Malo je ko očekivao devet pobjeda. Još uvijek nas ,,dere“ euforija.

Sa istim sastavom krenuli su u radnu sedmicu. Tu je golmanka Katarina Bandović, koja nedjeljno dva puta trenira sa ekipom.

- Imamo jednu golmanku, koja je po procentima RSCG bila najbolja u prvom dijelu sezone. Zbog obaveza na fakultetu dva puta nedjeljno je u treningu sa nama, ali Katarina sve stiže. Često i ja stanm na gol, a pomažu nam i igrači Partizana. Borimo se, pokrivamo i pomažemo. Najbitnije je da nas drži dobra atmosfera.