Rapid iz Bukurešta biće treći klub u karijeri Milene Raičević.

Nakon što je danas sporazumno raskinula ugovor sa ekipom Budućnost Bemaxa, Milena je prihvatila ponudu iz Rumunije i sa Rapidom potpisala ugovor do kraja juna 2026.

To je objavila agencija „MR Sports Management”, koju je nedavno osnovala doskorašnja predsjednica Budućnosti Radmila Petrovića.

Dugogodišnja kapitenka najvećeg crnogorskog kluba mogla bi već ove sezone da zaigra i u Ligi šampiona za klub iz rumunske prijestonice, pod uslovom da Rapid izbori plasman u osminu finala.

Klub koji u svojoj trofejnoj sali ima tri velika evropska pehara (Ligu šampiona iz daleke 1964, Evropsku ligu iz 1993. i Evropski kup iz 2000), trenutno u grupi B dijeli šesto mjesto sa Vajpersom, Krimom i FTC-om, a upravo je šesta pozicija posljednja koja vodi u plej-of.

Osim Budućnosti djevojka koja igra na poziciji srednjeg beka kratko je nosila dres turskog Kastamonua.

Upravni odbor Budućnost Bemaxa početkom novembra poslao je Milenu Raičević u filijalu Rudar, jer je je 33-godišnja rukometašica tužila klub za neisplaćene zarade iz sezone 2020/21 kada je bila trudna.

Ranije danas, iz podgoričkog kluba su saopštili da im se bivša kapitenka obratila klubu sa zahtjevom za sporazumni raskid ugovora, zbog prelaska u drugi klub...

Budućnost je prihvatila takav rastanak, a sada je poznato i gdje će Milena nastaviti karijeru.

Pratite nas!