Danilovgrad je izborio važnu pobjedu (28:24) u 2. kolu u Bijelom Polju protiv Jedinstva i sa ovim bodovima mogao bi da računa na mirniju sezonu. Cilj je da se sačuva prvoligaški status, a zanimljivoj utakmici u Bijelom Polju pečat je dao Miloš Krivokapić. Nekada veliki talenat, kojeg su povrede usporile, postigao je sedam golova iz deset pokušaja. Ono što je važnije - Miloš je u postigao tri gola u finišu meča, preciznije za minut i 37 sekundi.

Upravo je važna pobjeda danilovgradske ekipe i ovakvo izdanje srednjeg beka razlog da Krivokapić bude igrač kola.

- Utakmica je do pred sam kraj bila neizvjesna, što smo i očekivali. Znali smo da je protivnik iskusniji od nas, ali želja i ogroman motiv pomogli su nam na putu do prvih bodova. Presudilo je i to što smo igrali kao tim - kazao je Krivokapić.

Očekuje Krivokapić još bolja izdanja u nastavku sezone.

- Smatram da smo odradili odlične pripreme za sezonu i to nakon duge pauze. I u prvom kolu sa Komovima pokazali smo dobru igru. Mislim da se neće niko naigrati pored nas ove godine.

Dobra atmosfera i kvalitetan rad aduti su Danilovgrađana za ono što ih dalje čeka u šampionatu.

- Željni smo rada i rukometa, siguran sam u još veći napredak.

U ovom kolu Danilovgrad čeka duel sa Lovćenom.

- Lovćen je favorit, a mi želimo da pružimo što veći otpor i da se spremamo dalje za Mornar 7.

Krivokapić je do povreda, a ima je dvije operacije na oba koljena, posjedovao sve adute da postane oslonac i velikih klubiva i reprezentacije. Ali...

- Nadam se da su povrede prošlost. Iza mene je težak period. Napokon se osjećam dobro, oslobodio sam se i igram, a to je najvažnije. Fizički sam spreman samo da me zdravlje posluži. I nadam se da se priča, da sam samo talenat, tu neće završiti.

Nada se Miloš da će u ovoj sezoni nastaviti sa dobrim igrama, a san se zna:

- Zaista sam kroz karijeru imao puno problema sa povredama. Prolazio sam kroz težak period, a nadam se da je to sve iza mene. Moja želja je, naravno, ako me zdravlje posluži, kada se steknu uslovi, da zaigram za jači tim i za reprezentaciju Crne Gore.     

  

 

Pratite nas!

Najčitanije

  • Nedjeljno

  • Mjesečno

  • Sve