Situacija je teška. Virus je sve poremetio. Vidjećemo šta će biti u narednih petnaest dana, hoćemo li imati sredstva. Nadam se, ipak, da će Partizan, klub sa renomeom, klub koji treba da igra Prvu ligu i juri trofeje, naći način da krene dalje - kazao je Ranko - Bana Popović trener ekipe iz Tivta.

 Popoviću je ugovor istekao, pregovori postoje.

- U principu nema ništa, ali prioritet ima Partizan. Bio sam im trener i još uvijek sam, prvo sa njima očekujem razgovore. Klub ima bazu, kvalitet, lično, ako se stvore uslove za nešto, najvjerovatnije ću ostati. Mada, kažem, sve zavisi kako će se klub snaći u ovoj situaciji. Volio bih da ostanem jer je ekipa bila kadra da se bori za trofeje i ove godine je trebala da ima rezultat. Stvorili smo hemiju, stručni štab koji je izvanredno funkcionisao, igrače sa energijom... Imali smo sve.

Popović se nada da kriza neće uticati na kvalitet lige.

- Moramo da radimo i da pokušamo da izađemo iz teške situacije i vratimo muški rukomet tamo gdje mu je mjesto. Rukomet ima ogroman potencijal, puno kvalitetnih ekipa, mladih igrača i prostora za napredak svih selekcija. Rukomet treba da ide uzlaznom putanjom.