O Aleksandru Bakiću se sve do januara pričalo kao o biseru evropskog rukometa.

Međutim, prvotimac Komova je na Evropskom prvenstvu, u dresu nacionalnog tima, potvrdio da je izašao iz okvira talenta.

Najbolji rukometaš naše lige strpljivo čeka da se priča oko koronavirusa završi i krene sa aktivnostima. Uželio se rukometa, zajedničkog rada, uželio se priča sa terena...

- Treniram kod kuće, ne izlazim sem do prodavnice. Ko god ima volje, a volja je najvažnija, može dosta stvari za sebe da uradi i u ovakvim okolnostima. Naravno, rad zavisi i od toga ko kakve uslove ima. Moja sreća je da ispred kuće imam dvorište gdje mogu da radim mnoge stvari, kao neke kratke vježbe, skočnost, koordinaciju... Vježbe snage mogu i kod kuće da radim. Ostale stvari zamišljam u snu kako radim - kazao je Bakić za naš portal.

https://www.instagram.com/p/B-hnC0gpgDy/

Dane provodi u treningu, uz TV, u kontaktu je sa klupskim kolegama i saigračima iz reprezentacije.

- Ustajem u osam sati. Treniram prije ili poslijepodne. Gledam nešto ako ima na TV-u, mada, u posljednje vrijeme, sve više i naših utakmica koje smo dobili od kluba. Upravo sam gledao našu utakmicu sa Danskom u Podgorici i u gostima. Imam vremena zbog svega, pa sam tako i sve mečeve sa Evropskog prvenstva ponovo gledao.

Optimizam Bakića ne napušta.

- Nema nam druge nego da se strpimo. Važno je da pokažemo disciplinu i samokontrolu. Jer, ovo je, zaista, borba za život.

Naš mladi rukometaš na kraju sezone, izvjesno je, napušta Komove. Praktično je završio posao oko prelaska u jedan od jačih ino klubova.

- Na kraju sezone idem, već sam nešto dogovorio, ali ne želim da pričam dok sve ovo ne prođe. Mogu da kažem da sam zadovoljan i da će to biti pravi pogodak za mene u smislu razvoja i napretka. Na to sam čekao i želja mi se ostvarila.

Pratite nas!